Zwangerschap

Wauw je bent zwanger! Gefeliciteerd.

Een zwangerschaps is een heel bijzonder moment in je leven. Of dit nu de eerste, tweede, derde of vierde keer is. Dit wil je vastgelegd hebben. Als dit je eerste zwangerschap is kan dit samen met je partner, bij een tweede of derde of .. kan dit natuurlijk met de oudere kinderen erbij.

 Een fotoshoot bij mij is ongedwongen. Ik neem alle tijd voor jouw en je gezin om dit bijzondere moment te fotograferen. 

De beste tijd voor een fotoshoot.

Dit kan iedere maand als je de groei van je buik wil laten vastleggen. Wil je eenmalig een fotoshoot doen, dan is dit meestal tussen de 30 en 34 weken. Tijdens deze periode is je buik mooi rond en vol, maar ben je meestal nog comfortabel genoeg om te poseren.

Waar vind de fotoshoot plaats?

Ook hier kijken we naar wat er bij jullie past, lekker de natuur in of op een industriële plek. Bijna alles is mogelijk

Hoe lang duurt een fotoshoot?

Gemiddeld duurt een fotoshoot 1 tot 2 uur.

Wat kost een fotoshoot?

Kijk hier voor meer informatie over jouw investering.

Wat trek je aan tijdens de fotoshoot?

Ik raad aan om kleding aan te trekken waar jij je prettig in voelt. Mocht je zelf niet iets hebben, heb ik drie zwangerschapsjurken een witte en een zwarte van kant en een lange blauwe jurk zonder mouwtjes. Ook heb ik drie kimono’s. Deze zijn ook zwart en wit met en zonder kant. Deze jurken kan je ook altijd aantrekken mocht je dat willen. Ook heb ik een aantal doeken om mooi over je blote buik te “draperen”.

Zorg voor onderkleding dat niet strak om je buik zit, dit geeft hele lelijke randen. Wil je graag foto’s van je blote buik? Zorg dan ook dat er geen strepen van ondergoed over je buik lopen. 

Reserveer hier meteen een datum om je fotoshoot in te plannen.

Review

De lieve woorden van Lotte;

Tijdens mijn zwangerschap een fijne, toffe fotoshoot met Arlette gehad. Wat een leuke ervaring was dit!

Arlette heeft goede ideeën als het gaat om de setting en sfeer die je wil uitstralen op de foto’s. Aan ieder detail wordt gedacht. Ze denkt graag mee, maar ze werkt liever met je samen door ook open te staan voor jouw eigen ideeën en wensen. Dit maakt een shoot niet alleen laagdrempelig, er ontstaat ook een fijne sfeer waardoor je je op je gemak voelt voor haar camera. Dit resulteert weer in mooie, ontspannen foto’s.

Normaal ben ik geen ‘’held’’ voor de camera, maar ik voelde me zo op mijn gemak tijdens de fotoshoot dat ik het hartstikke leuk vond. En dit is terug te zien in het resultaat! Ontzettend blij met de prachtige foto’s!!