Plinck Fotografie

Een moment. Een herinnering. Portretfotografie met een twist.

Veel gestelde vragen.

Fotografeer je ook bruiloften?

Jazeker, ik fotografeer ook bruiloften. Stuur me een berichtje voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Welke kleding raad je aan voor een fotoshoot?

Ik raad aan om kleding aan te doen die je prettig vind zitten. Mocht je nieuwe kleding aan willen, zorg dan vooral bij kleinere kinderen dat ze de kleding zelf mee uitkiezen en al een of twee keer gedragen hebben voordat ze ermee naar de fotoshoot komen.

Wat kost een fotoshoot?

Een fotoshoot kost bij mijn €150,-. Wat is inbegrepen in deze prijs? De fotoshoot op locatie zolang we nodig hebben, ik kijk niet graag op mijn horloge, helemaal niet als we lekker bezig zijn. Dan komen er vaak spontane ideeën. Ook zit hier de reviel van de fotoshoot bij. Of meteen na de shoot of op een later tijdstip.

Verder werk ik met verschillende boxen. Graag leg ik dit telefonisch uit.

Wat is het perfecte moment voor een Zwangerschapsfotoshoot?

Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot is meestal tussen de 30 en 35 weken van je zwangerschap. Tijdens deze periode is je buik prachtig rond en vol, en ben je nog steeds comfortabel genoeg om te poseren. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren contact met ons opneemt, aangezien we slechts een beperkt aantal fotoshoots per maand kunnen plannen.

Welke kleding doe je aan voor een zwangerschaps fotoshoot?

Ook voor deze fotoshoot kun je eigen kleding aan die je prettig vind zitten. Wil je graag foto's van je blote buik of een kimono aan uit mijn client closet, draag dan geen strakke onderkleding. Dit geeft striemen.


Hoe lang duurt een fotoshoot?

De fotoshoot op locatie duurt zolang we nodig hebben, ik kijk niet graag op mijn horloge, helemaal niet als we lekker bezig zijn. Dan komen er vaak spontane ideeën. Vooral met kinderen nemen we de tijd. Ze kunnen tussendoor lekker even rennen en in een boom klimmen. Ook dan zal ik mijn camera paraat hebben. Want dit geeft altijd hele mooie, spontane momenten.

Maak je ook albums?

Jazeker maak ik deze. En jullie beslissen mee welke foto's in het album komen.

Wat kost een album?

Dat hangt af van het formaat van het album. Dit bespreken we allemaal vooraf. Maar mocht je geen album kiezen en op een later moment er tocht eentje willen bestellen, dan kan dit natuurlijk.


Liever eerst even kennismaken? Ik bel je graag.

Branding

Shoots

© copyright 2023 by Plinck Fotografie